Blue Vault Broker Dealer Summit 2016

Back to Summit 2016 Details | Sponsors Presenting | Special Guest | Broker Dealers Attending | Day One Moments | Day Two Moments | Day Three Moments

Agenda

Monday

Registration    10:00-5:00    ALL

Opening Networking Lunch    12:00-1:00    BDs

Pre-Conference BD Discussion    1:10-2:45    BDs

Afternoon Break 2:45-3:00   ALL

Sierra Income Corporation, Sponsor Presentation    3:00-4:00     BDs

BD Discussion     10 minutes

Cole Capital, Sponsor Presentation     4:10-5:10     BDs

BD Discussion     10 minutes

Opening Reception - Sponsored by Carter Validus Mission Critical REIT II    5:45 - 6:25

Networking Dinner     6:30-8:00    ALL

Tuesday

Networking Breakfast - Sponsored by Resource Real Estate   7:30-8:20    ALL

KBS Capital Markets Group, Sponsor Presentation    8:30-9:30    BDs

BD Discussion    10 minutes

Griffin Capital Corporation, Sponsor Presentation    9:40-10:40    BDs

BD Discussion    10 minutes

Break    10:50-11:05

Hines Securities, Inc., Sponsor Presentation    11:05-12:05    BDs

BD Discussion    10 minutes

Networking Lunch - Sponsored by Blue Vault Due Diligence   12:15-1:15    ALL

Blue Vault Update    1:15-2:15    BDs

Resource Real Estate, Sponsor Presentation    2:15-3:15    BDs

BD Discussion    10 minutes

Break    3:25-3:50

Carter Validus Mission Critical REIT II, Sponsor Presentation    3:50-4:50    BDs

BD Discussion    10 minutes

NorthStar Securities, Sponsor Presentation    5:00-6:00    BDs

BD Discussion    10 minutes

Networking Reception and Dinner    7:15-8:45    ALL
(Dinner Sponsored by Morris, Manning, & Martin, LLP)

Wednesday

Networking Breakfast    7:30-8:20    ALL

CNL Financial Group, Sponsor Presentation    8:30-9:30    BDs

BD Discussion    10 minutes

Dividend Capital, Sponsor Presentation    9:40-10:40    BDs

BD Discussion    10 minutes

Break    10:50-11:05

Discussion with Dale Brown, FSI    11:05-12:05    ALL

Networking Lunch    12:05-1:05    ALL

Inland Real Estate Investment Corporation, Sponsor Presentation    1:05-2:05    BDs

BD Discussion    10 minutes

CĪON Investment Group, Sponsor Presentation    2:15-3:15    BDs

BD Discussion    10 minutes

Break    3:25-3:50

Franklin Square Capital Partners, Sponsor Presentation    3:50-4:50    BDs

BD Discussion    10 minutes

Networking Dine-Arounds    6:00-8:00    ALL

Thursday

Networking Breakfast    8:00-9:00    ALL

Sponsor Panel Discussions    9:00-10:00

Post-Conference BD Discussion    10:00-12:00    BDs

Summit Adjourns    12:00 PM    Box Lunches Provided

 

default image

BlueVault saves a lot of time and effort in obtaining good numbers for analysis and provides good insights to compare against my own.

Derek Hayes Analyst, Cambridge Investment Research Blue Vault's Services April 14, 2016